workin-361x380‘Workin’ Wonderland’ is misschien niet zozeer een boek, als wel een vlaag van creatieve inspiratie, een rollercoaster, een totale ‘EXPERIENCE’. Precies zoals de drie auteurs -vooraanstaande deskundigen op het terrein van arbeidsorganisatie en facility management -voorzien dat de waardepropositie van producten en diensten zich zal ontwikkelen, de komende 10 tot 20 jaar. De ‘ervaring’ komt centraal te staan, en niet zozeer het kale product. ‘People gravitate and Managers navigate..’

In acht hoofdstukken en 160 pagina’s leiden de auteurs ons in een vlotte, beeldende en humoristische stijl van de huidige trends, inzichten en ontwikkelingen naar concrete scenario’s voor het toekomstige werken en de rol en functie van (HR-) managers daarin. Zij maken daarbij veelvuldig gebruik van citaten uit en verwijzingen naar bioscoopfilms, zoals Mr en Mrs Smith, Doctor Who en Back to the Future. Inderdaad.. ‘this book is a bit different’!

Met het duiden van het Wonderland van morgen beschrijft dit boek de overgang van managen in navigeren en van organiseren in graviteren. Een nieuw tijdperk dient zich aan, waarin de logica en uitgangspunten van de industriële revolutie niet langer voldoen en de kernkwaliteiten van managers nadrukkelijk teruggrijpen op het pre-industriële tijdperk. De uitdaging om hier verstandig op in te spelen ligt bij de manager. Hij/zij wordt een piloot, navigator, en gastheer m/v, met een grote verbeeldingskracht en creativiteit.

‘Workin’ Wonderland’ is een aanrader voor elke manager die bewust met zijn vak bezig is. Of dit nu HRM is, Facility Management of General Management. Bovendien is ‘Workin’ Wonderland’ een aangename leeservaring. Een experience, inderdaad..

“All companies in the European Union and the US have got one important challenge for the future: develop imagination, creativity and innovation. This book is an important contribution – please buy it, read it!”

Rolf Jensen
 author of The Dream Society

Website

www.workinwonderland.com

Auteurs

Bernard Drion
Geoff Marée
Frans Melissen

Workin’ Wonderland bestellen