Prestaties duurzaam verbeteren met Lumina Spark

Lumina Spark is een programma, ontwikkeld voor bedrijven, om hun talenten, teams en leiderschap naar een hoger niveau te tillen. Onze gecertificeerde trainers helpen u met dit management development programma het beste naar boven te halen in uw medewerkers.

Met Lumina Spark kunt u de productiviteit en persoonlijke effectiviteit van elke medewerker wezenlijk verbeteren. Met als resultaat: betere resultaten voor afdelingen, teams en omzet!

De methode Lumina Spark (onderdeel van Lumina Learning) legt persoonlijke kenmerken en voorkeuren bloot. Dat geeft medewerkers inzicht in de eigen kwaliteiten en in de effectiviteit van teams en afdelingen. Een online vragenlijst meet de persoonlijkheidskenmerken van de deelnemers aan de hand van 24 eigenschappen.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze inspirerende en uiterst praktische methode is geschikt voor iedereen die regelmatig samenwerkt zoals in teams en afdelingen.

De samenstelling van het programma gaat in nauw overleg met u. Het is een zeer intensieve dag waarbij we direct aan de slag gaan met de uitkomsten van persoonlijkheidstesten van de deelnemers.
Tijdens de workshop leggen we de theorie achter Lumina Spark uit. We bespreken de verschillende eigenschappen, aspecten, kleuren en persona’s. Vervolgens gaan deelnemers zelfstandig, in groepjes en plenair aan de slag met de resultaten van de persoonlijkheidstest.

Deze methode geeft een betrouwbaar beeld van de kwaliteiten en mogelijke beperkingen van alle deelnemers én de teams die zij vormen. Deze praktische manier om naar persoonlijkheden te kijken, blijft voortdurend toepasbaar binnen uw organisatie. Zo zorgt u continu voor een verbetering van het zelfbewustzijn en de onderlinge communicatie.
Download meer informatie over Lumina Spark
informatie
aanvragen