Talent Development: waar succes begint.

Wij geloven dat succes begint bij individuele groei, dat is waar Talent Development voor staat. Door te werken aan persoonlijke talenten raken mensen gemotiveerd, betrokken en zelfverzekerd. Organisaties die willen investeren in hun medewerkers, kunnen vertrouwen op ons brede aanbod van trainingen en workshops.

Gastvrijheid en gastgerichtheid

Haal meer uit jezelf! Leer om te kijken door de bril van de gast en verbeter zo de beleving. Het programma wordt op maat gemaakt voor uw organisatie, waarbij ontvangst, verblijf en vertrek centraal staan.

Lees meer

informatie
aanvragen

Prestaties duurzaam verbeteren met Lumina Spark

Lumina Spark is een management development programma, ontwikkeld voor bedrijven, om hun talenten, teams en leiderschap naar een hoger niveau te tillen. Gecertificeerde trainers helpen u het beste naar boven te halen in uw medewerkers.

Lees meer

Embodied Leadership met tango

De Argentijnse tango leent zich uitstekend als metafoor voor Embodied Leadership. Leer met andere ogen te kijken naar uzelf en uw omgeving. Ontdek het belang van directe feedback, toewijding, geduld en oefening.

Lees meer

Positief & Sterk op het Werk

Werken in een hospitality omgeving kan extreem stressvol zijn. Wilt u onder alle omstandigheden kalm en helder blijven? Tijdens de eendagstraining Positief en Sterk op het Werk leert u effectief om te gaan met veeleisende situaties.

Lees meer

Talent Development trainingen

Persoonlijke effectiviteit

Het professioneel handelen op een juiste en gastvrije wijze is vaak voornamelijk de spiegel kunnen voorhouden. Reflecteren op uzelf en nieuwe inzichten op doen. Een coach van Hospitality at Work kan hierin bijstaan of voor een groep een interactieve en dynamische workshop verzorgen. 

On the job coaching

Hospitality at Work gaat in uw schoenen staan, we nemen een kijk achter de schermen. Aan de hand van bevindingen en door een-op-een of in kleine groepen samen te werken tillen we Hospitality naar een blijvend hoger niveau.

Talent ontwikkelen met on-job coaching