Bedankt dat u wat meer over ons wil weten. Hospitality at Work is onderdeel van Breda University of Applied Sciences, Hotel & Facility. Wij zien onszelf als ambassadeurs van Hotel en Facility Management, waarbij Hospitality hoog in het vaandel staat – het is een bewezen mindset en business model dat bijdraagt aan een duurzame toekomst van organisaties. Wij worden warm van de mogelijkheid organisaties bij business cases gelieerd zijn aan Hospitality te ondersteunen en helpen. Lees hier meer over ons team en wat zij ook voor uw organisatie kunnen betekenen. 

Nieuws berichten over Hospitality at Work

Nieuws

Volg het laatste nieuws van Hospitality at Work en lees over actueel onderzoek, nieuwe projecten, onze laatste workshops, executive learning en andere nieuws items. Benieuwd naar wat er speelt bij Hospitality at Work? Blader snel door de meest recente updates.

Lees meer

informatie
aanvragen

Over Hospitality at Work

Wij bedienen organisaties in de hospitalitysector en daarbuiten met onderzoek, advies, training, workshops en coaching op het gebied van duurzaam ondernemen en gastvrijheidsbeleving.

Lees meer

Over Hospitality at Work
meer weten over ons team?

Team

Hospitality at Work werkt met een team van bevlogen experts. Maak kennis met onze professionals.

Lees meer

Referenties

Wij zijn actief voor veel organisaties. Dit kan zijn door middel van onderzoek, advies, een training, een lezing of een workshop. Benieuwd wie u voor gingen? Bekijk wie wij reeds hebben kunnen helpen.

Lees meer

referenties van organisaties die u voor gingen