revenue-management-essentials-powe-sessie

Hotel Revenue Management Essentials

Informatie aanvragen of reserveren

Hoe zorgt Revenue management bij jou voor meer omzet? Revenue management: je hoort en leest er steeds meer over. Afkomstig uit de luchtvaartbranche, maar inmiddels ook niet meer weg te denken in de hotellerie.

Maar daar houdt het niet op! Revenue management is namelijk ook toepasbaar binnen andere sectoren en branches. Denk aan bijvoorbeeld musea, bioscopen, zwembaden, welness, golfbanen, evenementen en evenementlocaties, vergadercentra, horeca, retail etc. Dus eigenlijk overal waar enige vorm van prijselasticiteit mogelijk is.

Maar hoe pas je revenue management succesvol toe? Wat komt er allemaal bij kijken? Wat zijn de randvoorwaarden voor succes? Anders gezegd: Wat is de ‘Essentie van revenue management’?

NHTV geeft jou, in samenwerking met RevenueProfs Nederland, de antwoorden op bovenstaande vragen. In één middag weet je wat revenue management voor jouw organisatie kan betekenen en waar (nieuwe) kansen liggen.

Locaties & power sessie data

Waar en wanneer kun je deelnemen?

De power sessies zijn gepland op de volgende data en locaties:

 • Regardz Gele Kegels, Eindhoven
  wo 13 september 2017
 • NHTV Academy of Hotel Management, Breda
  wo 11 oktober 2017

Programma & tarieven

 • 13:30 uur                 Ontvangst met koffie/thee
 • 14:00 uur                 Start RM Essentials
 • 17.00 uur                 Einde power sessie
 • 17.00 – 18:00 uur   Afsluitende netwerkborrel

De power sessie is onderdeel van het Executive Education programma van de NHTV en wordt georganiseerd in samenwerking met RevenueProfs (HSMAI Nederland).

 • Tarief voor deelname: € 120,- per persoon.
 • Leden van de HSMAI betalen slechts € 95,- per persoon.
 • Voor leden van RevenueProfs is deelname gratis (met een maximum deelname van 5 RP leden per sessie)

De workshop vindt plaats bij een minimale deelname van 15 personen. Maximaal kunnen 25 personen deelnemen aan de workshop.

Cursusleider

De power sessie wordt verzorgd door Dr. Stan Josephi. Stan is Senior Lecturer Revenue Management op de NHTV Breda met een brede internationale ervaring. Sinds 1998 heeft hij binnen de hospitality industrie uiteenlopende rollen vervuld op het gebied van revenue management en op die manier heeft hij de discipline vanuit verschillende invalshoeken benaderd: als trainer, consultant, opleider en researcher.
Recentelijk heeft hij zijn proefschrift succesvol afgerond aan de Maastricht School of Management waarbij hij de elementen in kaart heeft gebracht die voor revenue managers onmisbaar zijn om producten tegen de juiste prijs in de hedendaagse dynamische en complexe markt te positioneren.
Stan Josephi publiceert regelmatig op het gebied van Revenue Management en zijn laatste bijdrage is het tekstboek “Hospitality Experience: An introduction to Hospitality Management”. Tenslotte presenteert hij regelmatig op internationale congressen over ontwikkelingen op het gebied van Revenue Management.

Velden met een * zijn verplicht.Indien u voor meerdere personen reserveert graag de namen in het onderstaand berichtveld invullen.

Indien u voor meerdere deelnemers reserveert, graag ook de andere namen doorgeven

Bij het verzenden van het reserveringsformulier zijn de Aanmeldings- & Annuleringsvoorwaarden van Hospitality at Work van toepassing. Deze Aanmeldings- & Annuleringsvoorwaarden kunt u hier nalezen.