Opleiden, doorgroeien en ontwikkelen voor Professionals

Als trotse dochter van de NHTV Academy of Hotel & Facility Management in Breda, zit opleiden natuurlijk in ons dna. We zijn onder andere gecertificeerd voor de Wine and Spirits Education Trust (WSET) opleidingsprogramma’s en examens op alledrie de niveaus. We bieden diverse trainingen op het gebied van bijvoorbeeld revenuemanagement. En we laten u graag kennismaken met Guest Journey Thinking, een methode om de klantreis van uw gasten in kaart te brengen. Hospitality at Work heeft niet alleen de kennis in huis maar ook de vaardigheid om die kennis over te brengen. We zijn flexibel en spitsen de inhoud volledig toe op uw situatie. Geen standaard workshops maar trainingen op maat voor de Executive en Professional die doorgroeit! Wij bieden ook workshops en masterclasses aan binnen de programma’s van NHTV Executive Education, bijvoorbeeld Strategisch Hotel Management. Ga voor meer informatie naar: http://www.nhtv-execedu.nl/

Guest Journey Thinking

In deze workshop krijgt u een aantal praktische tools aangereikt die het mogelijk maken de guest journey (klantreis) van verschillende soorten gasten in kaart te brengen. Deze workshop is een must voor ieder team dat dagelijks bezig is met het creëren van een gastvrije omgeving.

Lees meer

informatie
aanvragen

Hotel Revenue Management Essentials

Revenuemanagement is de afgelopen jaren sterk veranderd. Geavanceerde systemen brengen allerlei online verkoopkanalen voor hospitality-producten binnen handbereik. Tijdens deze powersessie brengen we u, collega executives en professionals in korte tijd up-to-date met de essentiële elementen van revenuemanagement.

Lees meer

Wine & Spirit Education Trust

Heeft uw personeel behoefte aan productkennis over wijnen of gedestilleerde dranken? Zou u graag zien dat uw medewerkers met meer zelfvertrouwen upsellen van huiswijnen naar meer winstgevende flessen? Maak dan kennis met onze WSET Award Level 1, 2 en 3 trainingen.

Lees meer