Tijd voor een ander bedrijfsrecept, dachten de eigenaren van Café Ons Thuis in Terheijden. Met hun prachtige locatie aan de rivier de Mark en plannen voor een flinke uitbreiding, zochten ze een partner om te sparren over nieuwe en innovatieve mogelijkheden. Dus bracht Hospitality at Work de ondernemers, innovators, studenten van de NHTV en zelfs een architect bij elkaar om een volledig nieuw concept te ontwikkelen.

Na maanden van intensieve samenwerking staat het nieuwe café Ons Thuis op papier in de stijgers. Hospitality at Work begeleidde de ondernemers van start tot finish. Zo bracht Hospitality at Work in eerste instantie de organisatie in kaart en daarnaast werd de omgeving geanalyseerd.

Ideeën gebundeld

Om met het team van Ons Thuis tot nieuwe ideeën te komen, werden workshops en creatieve sessies gevolg, verzorgd door expert Geoff Marée. Daaruit ontstonden tal van nieuwe invalshoeken, situaties en locaties. “Het team kwam in beweging. Prachtig om te zien hoe wij samen met het team van Ons Thuis de krachten hebben gebundeld om tot nieuwe ideeën te komen. En wat hebben we een plezier gehad! De meest bijzondere concepten passeerden de revue,” aldus Ingrid Coppen die het totale project begeleidde vanuit Hospitality at Work.

Taart voor de feestelijke afsluiting

Bij een feestelijke afsluiting hoort taart

Inspiratieboek

Dankzij alle input kon 4e-jaars student Kevin van de Weijdeven voor zijn eindscriptie een inspiratieboek maken. Dat boek diende tevens als basis voor een inspiratiesessie met docent en architect Pieter le Roux. Zijn enthousiasme een expertise droegen bij aan de ontwikkeling van een bruikbaar ontwerp voor het nieuwe Café Ons Thuis.

De ontwikkeling van het nieuwe concept is op papier afgerond. Onderzoek loopt nog om de haalbaarheid van de plannen te toetsen, maar alles ziet er veelbelovend uit. En dan is het alleen nog een kwestie van tijd voordat het publiek mee kan genieten van een bijzonder mooie nieuwe locatie aan de Mark.

Oplevering Café Ons Thuis

Oplevering Project Café Ons Thuis