Embodied Leadership verpakt in een aantal eenvoudige tango-passen. Joseph Roevens van Hospitality at Work verzorgde op 17 juni een Leadershiptango workshop voor het managementteam van een van de Nederlandse NH Hotels. Met verbluffende nieuwe inzichten over leiderschapsstijlen en -kwaliteiten.

De Argentijnse tango leert leidinggevenden om met andere ogen te kijken naar hun eigen én andermans stijl van leiden en volgen. Door te oefenen met enkele simpele danspassen kwamen onderwerpen als directe feedback, toewijding, geduld en oefening aan bod.

Joseph Roevens: “Leiders staan zelden stil bij hun kwaliteiten. Met de Leadershiptango workshop proberen we antwoord te krijgen op enkele prangende vragen. Geef je leiding of niet? En ondervind je weerstand? Met de antwoorden gaan leidinggevenden ook op de werkvloer aan de slag.”

Lezingen en Workshops

Joseph Roevens verzorgt met regelmaat workshops, samen met ons team kan Hospitality at Work een groot scala aan inspirerende lezingen en workshops aanbieden. Klik op de link voor meer informatie.

Lezingen en Workshops