Joseph Roevens (Hospitality at Work) hield 29 september namens VHMN een sessie over gastvrijheid voor het management van Hospitality in de Zorg. Tijdens de sessie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis stond het verleden en de toekomst centraal. Joseph Roevens ging in op de nostalgie en moderne ontwikkelingen van technologie, omgeving en voornamelijk het effect op de mens.

Hospitality managers in de zorg hebben voortdurend te maken met innovatie. De talloze ontwikkelingen kunnen vragen oproepen bij professionals over de waarde van vernieuwing. Deze inspiratiesessie moest hun meer inzicht geven in het voortdurend veranderende zorglandschap.

Joseph Roevens gaf antwoord op de vraag: ‘Vasthouden aan nostalgie of durf jij naar de toekomst te kijken?’. Hij maakte de sprong tussen het verleden en de toekomst om gastvrijheid in de zorg te peilen. Waar is verbetering mogelijk en op welke gebieden past een authentieke werkwijze?

Daarin speelt technologie een belangrijke rol, maar ook de omgeving en de mens zelf. Wie is onze klant? Wat is er in de omgeving van de klant veranderd in de afgelopen jaren? Met humoristische voorbeelden en confronterende cases gaf Joseph Roevens antwoord op vraagstukken rondom Hospitality in de zorg.

 

Lezingen en Workshops

Joseph Roevens verzorgt met regelmaat workshops, samen met ons team kan Hospitality at Work een groot scala aan inspirerende lezingen en workshops aanbieden. Klik op de link voor meer informatie.

Lezingen en Workshops