Sprekers

De experts van van Hospitality at Work spreken regelmatig op events van uiteenlopende organisaties over hun vakgebied. Hieronder maakt u kennis met onze sprekers. Wilt u een van deze sprekers boeken? Neem dan contact met ons op. 

Geoff Maree

Geoff Marée

Imagineering

Geoff Marée daagt organisaties graag uit op het gebied van creativiteit, design en innovatie. Zijn overtuiging: inspiratie is aanstekelijk. In presentaties, workshops en training sessies gebruikt hij de gezamenlijke kwaliteiten van de deelnemers om deze filosofie in praktijk te brengen.

Lees meer…

informatie
aanvragen

Joseph Roevens

Storytelling, Interculturele Vaardigheden, Tango

Dr. Roevens heeft 21 jaar expertise in Verandermanagement. Hij is adviseur voor verscheidene organisaties uit de hospitality, travel en facility branche, en een gevraagd spreker over Semco-stijl Leiderschap, Zappos-stijl zelfmanagement, en grondig veranderen.

Lees meer…

Bert Smit

Bert Smit

Beleving

Bert Smit is senior docent Service Design & Marketing bij Breda University of Applied Sciences, Hotel & Facility. In zijn publicaties, onderzoek en consultancy projecten ligt zijn focus op het ontwerpen en borgen van de beleving van gasten en eindgebruikers.

Lees meer…

Xander Lub Profielfoto

Xander Lub

Hospitality Management, Experience & Service Design, HRM & Organizational Behavior. Generational Differences

Xander Lub richt zich op het doorgronden van mensen (bijv. klanten, gasten, medewerkers) en hoe zij hun omgeving ervaren en hoe zij die ervaringen omzetten in acties.

Lees meer…

Velden met een * zijn verplicht.