Teamfoto Hospitality at Work

Maak kennis met Hospitality at Work

Duurzaam ondernemen is de enige ├ęcht toekomstvaste manier van ondernemen. Daarom bedienen wij organisaties in de facilitaire wereld en gastvrijheidsindustrie met onderzoek, advies, training, workshops en coaching op het gebied van duurzaam ondernemen en klantbeleving.

Hoewel duurzaamheid en gastvrijheid bij elke organisatie hoog op de agenda zouden moeten staan, boeken wij de beste resultaten bij organisaties met intensief klantcontact en/of organisaties die gebaat zijn bij loyale medewerkers.

Maatwerk staat daarbij altijd centraal. Onze diensten worden helemaal afgestemd op de specifieke wensen, eisen en mogelijkheden van de onze opdrachtgevers.

Voor de uitvoering van onze opdrachten schakelen wij zowel ervaren professionals als studenten in. Op die manier zorgen wij zowel voor professionaliteit, kennis en ervaring als voor een frisse blik en een onbevangen benadering.

Hospitality at Work is een trotse dochter van de Breda University of Applied Sciences, Hotel & Facility.

“Wij helpen onze opdrachtgevers om zich te ontwikkelen tot duurzame, gastvrije entrepreneurs met een langetermijnvisie. Met blije gasten, blije medewerkers en tevreden stakeholders als klinkend resultaat.”